Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Cecilia Johansson - 16 maj 2009 16:47

Japp ikväll sticker karlarna på fest. Så ja o grannfrun ska äta lite o prata lite skit. De e ju Eurovison song contest oxå, men ja e ju inget jättefan av sånt där men visst, de kan ju stå på. Får väl se först o främst hur länge ja klarar hålla mej vaken. De börjar ju inte förens 21? O vi blev väckta av en pigg dam imorse kl 6! Vi har sovit en runda nu på eftermiddan, får se om ja kan va vaken till åtta iaf :)

Annars har vi inte gjort så mycke under dagen. Vi skulle besökt Jons kusin me familj som fick en liten flicka för snart 2 veckor sen men vi traskade dit då va de ingen hemma.. Så kan de gå. Får skylla oss själva när vi kommer oanmälda. Vi va ute på Österport o kollade på parkettgolv, nu vet vi va vi ska ha iaf. Vi ska lägga ekparkett i trappen för er som inte visste. Målade den vit för ett tag sen, allt utom själva stegen som fortfarande e gult, fult furu! De e väl de vettiga vi gjort idag. Städat oxå iof så ja, ganska nöjd ändå me dagen. Ska bli så skönt me en slappekväll i mjukisarna.

Ska köra in Jon o Jonas till festen i stan nu om en stund sen ska ja in till Jenny o äta. Där skulle de bjudas på tacopaj! Gott! :)

Har tyvärr inga bilder o bjuda på idag då batterierna i kameran va urladdade o ja va för lat för o byta dom för stunden. De e höjden av lathet ja vet, men så va de :) Sen glömdes de bort helt enkelt.

Annars skulle ni fått se Wilma me mina strumpor på sej, ända upp över knävecken, spela på pappas gitarr medans hon sjunger Björnen sover.

De va riktigt kul! :D

Trevlig kväll på er!

Ovido - Quiz & Flashcards